Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mietypowa masa migdałowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola Jaś 1 szklanka
masło 1 kostka
cukier puder 1 szklanka
olejek migdałowy 4 krople

Przepis i sposób przygotowania na: Mietypowa masa migdałowa

Fasolę zalewamy na noc aby speczniała, na drugi dzień gotujemy. Miksujemy i przecieramy przez sito. Masło ucieramy dodając na przemian po łyżce cukru pudru i przetartej fasoli. Pod koniec wlewamy olejek migdałowy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak