Sposób przygotowania

Odsączone brzoskwinie i plaster ananasa pokroić na kawałki. Winogrono umyć i osączyć. Banana obrać. Zciąć 1/2 i pokroić na plasterki. Na spód pucharka wyłożyć łyżkę lodów i część owoców. Włożyć pozostałą część banana w środek. Obłożyć resztą lodów. Zrobić oczy, buzię. Na czubek banana założyć plaster ananasa. Udekorować owocami i polewą czekoladową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    haha, dobre !!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !