Sposób przygotowania

Filety śledziowe nadziewamy papryką, ogórkiem i kukurydzą, spinamy wykałaczką.
Cebulę kroimy w półtalarki, solimy i zagniatamy tak by puściła ona sok. Odciskamy, dodajemy oliwę, odrobinę kukurydzy, zioła i nakłądamy na filety. Podajemy schłodzone.

Komentarze

  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    uwielbiam śledziki ,,mniam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    pychotka;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    świetnie się zapowiada ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    świetnie się zapowiada ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !