Sposób przygotowania

Margarynę rozpuszczamy. Jajka ubijamy z cukrem do białości. Dodajemy
margarynę, mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i dokładnie
mieszamy. Na koniec dodajemy aromat i ponownie mieszamy. Ciasto
dzielimy na dwie części jedną jasną wylewamy do formy a do drugiej -
pozostałej dodajemy kakao i dokładnie mieszamy. Wylewamy do formy na
ciasto jasne i pieczemy ok 40 min w temp. 180\'°C.
Gotową babkę polewamy polewą.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Pyszniutka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda cudnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    mmm, pycha
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    uwielbiam taką babkę ale zazwyczaj wychodzi mi zakalec:D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    poproszę kawałek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    jeszcze takiej nie robiłam, ślicznie wygląda;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !