Sposób przygotowania

Marchewkę, pietruszkę i kawałek selera zetrzeć na tarce(na grubych oczkach), rozpuścić 1/3 kostki masła na patelni, wrzucić włoszczyznę i lekko poddusić. Potem wrzucić drobno pokrojone pieczarki. Kiedy włoszczyzna z pieczarkami będą już przysmażone całość wrzucić do 3/4 garnka z kostkę rosołową. Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę. Na koniec zupę zagęszczamy śmietaną i doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    chyba taką jutro będę robiła
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !