Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galaretka z kefiru

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kefir 220 ml
Żelatyna wieprzowa Prymat 1 łyżeczka
cukier wanilinowy 1 łyżeczka
orzechy włoskie 1 łyżeczka
woda 1/3 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Galaretka z kefiru

Rozpuszczamy żelatynę i przelewamy ją do kefiru. Dodajemy drobno posiekane orzechy, cukier wanilinowy i dokładnie mieszamy. Przelewamy do salaterek i chłodzimy w lodówce.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak