Sposób przygotowania

1 kapusta pekińska drobno posiekać, pomidory pokroić w kostkę, 3 papryki (żółta, zielona, czerwona)pokroić w piórka, z ogórka odciąć końcówki, obrać ze skórki, pokroić w ćwiartki a następnie w plasterki.2 opakowania sosu sałatkowy - Wiosenny ze szczypiorkiem wymieszać z 6 łyżkami oleju i 6 łyżkami wody, przygotować sos, dodać ½ pęczka posiekanego świeżego koperku, dokładnie wymieszać wszystkie składniki. Ozdobić pomidorem cherry i świeżą bazylią.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Smaczna i kolorowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    faktycznie wygląd pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    musi być smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !