Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dip czosnkowo-ziołowy do szaszłyków

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat 1 op.
jogurt grecki 330 g
koperek do ozdoby

Przepis i sposób przygotowania na: dip czosnkowo-ziołowy do szaszłyków

1 Sos sałatkowy „czosnkowo-ziołowy” oraz 1 jogurt greck wkładamy do miseczki, dokładnie mieszamy wszystkie składniki, ozdobić uszczypniętym czubkiem koperku świeżego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

treonina 10.08.2011 11:35
lubię takie dipy :-)
Beatris 02.06.2011 11:51
Ja robię taki dip w całości sama,bez korzystania z gotowców.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak