Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z szynki i dipu włoskiego

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser feta 150 g
jogurt naturalny 125 g
pomidory suszone w zalewie 7 sztuk
czosnek 1 ząbek
szynka 500 g
oliwki zielone 20 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z szynki i dipu włoskiego

Fetę rozgniatamy widelcem, mieszamy razem z jogurtem. Dodajemy wyciśniety czosnek i pokrojone bardzo drobniutko oliwki i suszone pomidory.

Plastry szynki smarujemy dipem, zwijamy w roladkę, można spiać wykałaczką. Świetna przekąska na przyjęcia zamiast półmiska wędlin!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnik 27.08.2011 16:25
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak