Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń z boczku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

boczek 2 kg
czosnek 3 ząbki
natka pietruszki 1 pęczek
sól
pieprz
mleko 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z boczku

Boczek mielimy, dodajemy mleko, zgnieciony czosnek, przyprawy, posiekaną natkę pietruszki. Wyrabiamy całość na jednolitą masę. Masę przekładamy na blaszkę szczelnie obwiniętą w folię aluminiową. Pieczemy około 2 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak