Sposób przygotowania

Smietane ubijamy na sztywno, mozemy dodac troche cukru, dodajemy smietan fin. Taka bita smietane kladziemy na biszkopcie. Galaretki rozpuszczamy w 1 l wody. Odkladamy w zimne miejsce, az stezeje. Brzoskiwnie kroimy i ukladamy na kremie. Zalewamy galaretka i wstawiamy do lodowki. Na to kladziemy reszte bitej smietany.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    pyszności:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pysznosci
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    ładnie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka cieknie na sam widok
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie ciacha.
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    apetycznie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !