Sposób przygotowania

Jajka obrać , przekroić na połówki . Na każdej połówce położyć po ½ łyżeczki majonezu. Na 5 połówek nałożyć po ½ łyżeczki czarnego kawioru, na 5 połówek po ½ łyżeczki czerwonego kawioru. Dekorować małymi gałązkami koperku ( dosłownie kilka piórek ).

Komentarze

  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Uwielbiam kawior, lubię jajka a tu 2 pyszności w jednym!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    atrakcyjnie wygladaja
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie przekąski. Jak dla mnie bomba.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !