Sposób przygotowania

Marchewkę i cukinię pokroić w kostkę lub w słupki ,podsmażyć na maśle ok 5 minut.Dodać pokrojony bez skórki pomidor,wlać bulion i gotować ok 20 minut.
Mięso mielone wyrobić ze wszystkimi składnikami i przyprawić solą i pieprzem.Uformować małe pulpeciki wielkości orzecha.Wrzucać do zupy i gotować jeszcze ok.15 minut.Na talerzu posypać startym parmezanem i posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie i sycąco
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczna i syta zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna zupka
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    taką zupkę lubię:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !