Sposób przygotowania

Rybę lekko posolić,posypać przyprawą do ryb i ugotować w garnku z wkładem do parowania warzyw.Na patelni zeszklić posiekaną drobno cebulkę,Dodać opłukany i pokrojony szczaw i gałązkę estragonu.Dusić ok.5 minut.Wlać 1 szklankę bulionu i dusić kolejne 5 minut.Dodać śmietankę i gotować jeszcze chwilę do zagęszczenia.Na talerz wyłożyć porcję sosu szczawiowego i na wierzch wyłożyć kawałek ryby.Smacznego.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    aromatycznie brzmi ta jego nazwa .pewnie pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    takiego nie jadłam jeszcze
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pomysłowe danie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi wybornie
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Zapowiada się bardzo smacznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !