Sposób przygotowania

Kaszę posiekać z masłem, dodać jajko, ciepłe mleko oraz ser. Wszystko posolić i zagnieść. Formować paluszki i układać na natłuszczonej blaszce. Piec na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pomysłowe i dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę takie upiec
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne paluchy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajna przekąska
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Takie przekąski lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !