Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kus kus po turecku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kus-kus 1 op
filety rybne 2 szt
cebula 2 szt
koncentrat pomidorowy 3 łyżki
czosnek 2 ząbki
oliwa
sól
Cynamon mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kus kus po turecku

Cebulę posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę i podsmażyć razem na oliwie, dodać koncentrat pomidorowy, filety rybne pokrojone w paski oraz przyprawy (danie powinno być pikatne). Dusić do momentu aż sos zgęstnieje a ryba będzie miękka. Kus kus przygotować wg przepisu na opakowaniu i wymieszać z sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 14.07.2013 07:24
na pewno smaczne
olkaaa 29.04.2013 07:25
super przepis
kate.500 17.12.2012 07:59
ekstra
alaaa 21.05.2012 21:24
kus- kus z rybą pycha
Dorota59 09.02.2012 14:42
fajne
Joanna108
Joanna108 13.09.2011 07:42
bardzo ciekawe
marta1371 21.07.2011 22:55
Smaczne jedzonko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak