Sposób przygotowania

Matiasy wymoczyć przez ok. 2 godz. i zmielić. Cebulę posiekać, podsmażyć na oleju. Wymieszać zmielone śledzie z cebulę, łyżką bułki tartej, śmietaną i jajkami. Wszystko posolić. Wszystko dobrze wymieszać i formować małe kotleciki. Obtaczać je w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    bardzo lubię matiasy; fajny przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Lubię śledziki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    nie przepadam za matiasami,ale przepis ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    oryginalny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !