Sposób przygotowania

Matiasy wymoczyć przez ok. 2 godziny, pokroić na paski. Jajka roztrzepać z mlekiem, dodać szczypiorek i śledzie. Wszystko wylać na patelnię i podsmażyć. Doprawić do smaku solą, pieprzem oraz papryką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    tak jeszcze jajecznicy nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    dla mnie nowość :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    odważna ta jajecznica z matiasami
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    trochę dziwne te połączenie ale muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super pomysł
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !