Sposób przygotowania

Łączymy mąkę przesianą z sodą i solą . Odstawiamy . W innej misce łączymy , roztopione masło, cukry , żółtko, jajko wanilię i ucieramy na kremową konsystencję, dodać przesiane składniki, dodać czekoladę i wymieszać drewnianą łyżką . Rozgrzać piekarnik do 180 st. i kładziemy łyżką ciasto na papierze do pieczenia lekko spłaszczamy i pieczemy ciasteczka od 15 minut do 18 .Tylko ciasteczka nie mogą być blisko siebie , odległość między nimi co najmniej 3 cm. Ponieważ podczas ich pieczenia mogą stać się jeszcze większe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !