Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrem na puszystą masę. Dodać masło. Dodać mąkę, makę ziemniaczaną, proszek do pieczenia i kremówkę. Wysmarować blachę tłuszczem, wyłożyć ciasto i piec w pierkarniku rozgrzanym do temp. 180 stopni przez 15 min.
25 dag masła roztopić, dodać 20 dag cukru, 4 łyżki mleka, 1 łyżkę mąki. Wszystko zagotować. Dodać 30 dag płatków migdałowych Gorącą masę rozprowadzić na cieście i piec jeszcze ok. 15 min.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    sama słodycz
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    na pewno bardzo pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    musi być dobre ....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !