Sposób przygotowania

Grzyby rozmrozić, pokroić w paseczki, wrzucić na suchą rozgrzaną teflonową patelnię. Dodać drobno posiekaną cebulę i smażyć całość przez 5 minut. Następnie dołożyć koncentrat oraz pokrojoną w plasterki rzodkiewkę. Doprawić czosnkiem niedźwiedzim, papryką oraz pieprzem. Dokładnie wymieszać, na wierzch wbić jajko, posypać je papryką, solą i pieprzem, patelnię przykryć i dusić danie, aż białko będzie ścięte (żółtko powinno pozostać płynne).

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Właśnie dzisiaj robiłam gołąbki :)
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !