Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowane parówki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

boczek wędzony 8 plasterków
ser żółty 4 plasterki
tymianek 8 gałązek
parówki 8 grube

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane parówki

1. Ser żółty pokroić w słupki. Parówki obrać i naciąć wzdłuż z jednej strony. W powstałą kieszonkę włożyć słupki sera. Każdą parówkę owinąć plasterkiem boczku. Spiąć wykałaczką.
2. Parówki położyć na tatce do grillowania i piec ok. 5 min. z każdej strony. przed podaniem każdą parówkę udekorować gałązką tymianku. Można serwować z ciemnym pieczywem i sałatkami warzywnymi.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 10.02.2014 09:06
bardzo dobre
Krystyna32 16.01.2014 07:54
fajny pomysł
dianix 14.09.2012 09:47
tez tak robie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak