Sposób przygotowania

Kotlety rozbić. Wszystkie składniki na marynatę dobrze wymieszać, wrzucić do niej kotlety i dobrze zamoczyć każdy w marynacie. Mięso najlepiej zostawić w marynacie na całą noc i wtedy efekt jest lepszy, kotlety wtedy są kruche i soczyste. Pojemnik przykryć folią lub pokrywką i odstawiamy do lodówki na minimum 1 godzinę. Płatki i otręby pokruszyć, dodać bułkę tartą , wymieszać. Kotlety panierować i smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dużo roboty ale musi być świetny
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !