Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos tatarski

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki marynowane 1 słoik
ogórki konserwowe 1/2 słoika
jajko 7-8 szt
majonez
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sos tatarski

Pieczarki (ja miałam swoje pieczarki) i ogórki kroimy w kosteczkę, jajka gotujemy na twardo.
Można wkroić do sosu, a można również podawać oddzielnie. Dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem.
SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak