Sposób przygotowania

Galaretki rozpuszczamy w 300 ml wrzątku, dokładnie rozpuszczamy. Nektarynki dokładnie myjemy, miąższ oddzielamy od pestki i kroimy w kosteczkę, dodaję do galaretek. Na dno kokilek wlewam po 3-4 łyżki galaretki wraz z nektarynkami, wstawiam na chwilę do lodówki, albo do zamrażarki. Resztę galaretek łączę z serkami i dokładnie mieszam.Wlewam resztę do kokilek. Wstawiam do lodówki do stężenia. SMACZNEGO!
źródło: http://kotlet.tv/mini-serniczki-z-brzoskwiniami

Komentarze

  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    lubię takie deserki
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    wygląda cudnie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    FAJNE
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !