Sposób przygotowania

Koperek i natke pietruszki myjemy, osuszamy i drobno siekamy. Kasze zalewamy 2 szklankami wody i dodajemy curry. Gotujemy 20 min, az sie troche rozgotuje. Studzimy6. Wbijamy jajka, wsypujemy polowe parmezanu i zielenine. Solimy i mieszamy.
Mase gryczana wykladamy na roztopione na patelni maslo i rowno rozprowadzamy. Smazymy 10 min. Odwracamy i smazymy z drugiej strony. Kroimy w cwiartki, oproszamy reszta parmezanu i polewamy ketchupem. Brokul myjemy i dzielimy na rozyczki. Gotujemy 10 min. Odcedzamy. Podajemy z omletem

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !