Sposób przygotowania

Wszystkie warzywa obrać,pokroić w bardzo cienkie plasterki i rozłożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.Marchewkę posypać szczyptą cynamonu,a buraczki skropić octem balsamicznym.Czosnek drobniutko posiekać i wymieszać go z solą i 2 łyżkami oliwy.Plasterki rzodkiewki,selera i kalarepki zamarynować w oliwie z czosnkiem.Piec w piekarniku ok.30 minut w temp.180 st.C

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajnusi przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    zdrowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    hm....ciekawe,nigdy nie jadłam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pomysłowe, super
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetny pomysł - takich jeszcze nie jadłam
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    junox

    nigdy nie jadłam takich

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !