Sposób przygotowania

Składniki sypkie połączyć ze sobą. Składniki mokre wymieszać dokładnie razem, a następnie połączyć z sypkimi i ponownie wymieszać na jednolitą masę. Gotowe ciasto wlać do papilotek na wysokość ok 2/3 . Piec 30 min w temp. 170\'C. Gotowe pozostawić do przestygnięcia.

Bita śmietanę ubić i za pomocą szprycy udekorować muffinki. Czekoladę zetrzeć na tarce o małych oczkach a następnie posypać i udekorować truskawka.

Komentarze

  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    piękne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ale smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przepiękne
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    chyba nie ma nic lepszego :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    piękne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    muszą być przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Przepysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Takie uwielbiam najbardziej:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !