Sposób przygotowania

Białka oddzielić od żółtek. Białka ubić na sztywna piane, pod koniec
dodawać po łyżce cukru oraz żółtka. Maki przesiać z proszkiem do
pieczenia a następnie dodać do ciasta, delikatnie wymieszać. Czekoladę
drobno pokroić i dodać do ciasta. Gotowe ciasto wlać na wysokość ok
2/3 papilotki i piec ok 20 min w temp. 170\'C. Gotowe posypać cukrem
pudrem. Smacznego !!


Z przepisu wychodzi ok 20 sztuk.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają bardzo apetycznie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Śliczne babeczki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super babki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    daria2911

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Wyborne, mogę je jeść codziennie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    kusząca propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    świetnie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !