Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo obrać ze skorupki a następnie przekroić je na pół. Delikatnie wyjąć żółtko. Rozgnieść je widelcem dodając majonez lub jogurt naturalny tak aby powstała papka. Następnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Można także dodać drobno siekaną natkę pietruszki. Powstałym farszem napełniać białka. A na wierzchu układać zwinięty w rulonik kawałek wędzonego łososia oraz ozdobić natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne , i śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wspaniale wyglądają.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    muszą być smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    bardzo fajnie są zrobione
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo efektowne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pychotka ,moje smaki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    świetne na imprezy
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wyśmienite :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Jajka to ja mogę w kazdej postaci- smakowite.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !