Sposób przygotowania

Ketchup wymieszać z olejem, solą, rozmarynem, chili i przyprawą na grilla. Marynatą pokryć mięso i odstawić w chłodne miejsce na godzinę. Po tym czasie udka razem z marynatą ułożyć w naczyniu do zapiekania. Piec ok.1 godzinę. 20 minut przed końcem pieczenia udka odwrócić na drugą stronę, żeby również się przyrumieniła.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają wspaniale. Uwielbiam takie dania.
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    jadłam podobne u sąsiadki:) pycha:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !