Sposób przygotowania

Na każdym z wafli kładziemy po plasterku szynki, a z boku mały listek sałaty, na którym układamy mniej niż pół łyżeczki majonezu, a na to kwiatuszka z rzodkiewki. Z boku kładziemy mały plasterek pomidora, którego dekorujemy świeżym koperkiem (całymi niewielkimi gałązkami). Na szynce układamy kilka talarków rzodkiewki i posypujemy drobno posiekanym szczypiorkiem. Doprawiamy do smaku pieprzem i solą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ślicznie,kolorowo i zdrowo:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    alez artystycznie ozdobione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    smaczna kanapeczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię takie kolacyjki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !