Sposób przygotowania

Na patelni podsmażyłam drobniutko posiekaną cebulkę.Przełożyłam ją do mięsa,posypałam solą i świeżo mielonym mięsem do smaku i dokładnie wymieszałam.

Na placki naleśników nakładałam po porcji farszu.Równo rozsmarowałam i zwinęłam jak roladkę.

Panierowałam w rozkłuconym,lekko osolonym jajku i tartej bułce. Na rozgrzanym oleju,na patelni obsmażyłam na rumiano z każdej strony.Podawałam z surówką z pomidora.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Moje ulubione...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Brawo- śliczne krokieciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !