Sposób przygotowania

Szparagi obieramy, gotujemy w wodzie z dodatkiem masła i kucharka do miękkości, pod koniec dodajemy groszek, zagotowujemy. Gotowe warzywa wyjmujemy, miksujemy w blenderze, dolewając wywaru ze szparagów i dodając bazylię. Rozlewamy do miseczek - krem gotowy!

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam zupy-kremy!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Mój typ - zjadloby sie!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    fajna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !