Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy w lekko osolonej wodzie. Mięso lekko rozbijamy a następnie przyprawiamy przyprawą do grilla i odkładamy na ok 1 godzinę do lodówki by się przegryzło. Po tym czasie grillujemy na złoty kolorek. Plasterki ananasa grillujemy a następnie nakładamy na mięsko i dodajemy żurawinę. Chwilkę jeszcze pozostawiamy na grillu. Gotowe mięsko podajemy z pokrojonymi ziemniaczkami i posiekanym szczypiorkiem. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    pięknie ta pierś się prezentuje! patrząc na te zdjęcie czuje zapach tej potrawy!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealny obiadek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale apetycznie podane;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !