Sposób przygotowania

Ogórka i cebulę obrać .Resztę warzyw dobrze wyszorować.Cukinie i ogórka pokroić w 1,5 cm plasterki. Mniejsze główki cebuli na ćwiartki, lub na połówki. Paprykę na mniejsze kawałki .Warzywa skropić oliwą .Układamy na rozgrzanym ruszcie, posypujemy przyprawą do grilla i opiekamy do częściowego zrumienienia się. Może być jako sama przekąska lub dodatek do mięs.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    coś dla mnie ,uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    coś nowego wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    kolorowa i pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !