Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kalarepy i ogórka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalarepa 2 szt
koper zielony 1/2 szklanki
sól
koncentray z róży
cukier
pieprz
ogórek 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kalarepy i ogórka

Kalarepę i ogórek umyć, obrać, pokrajać w drobne słupi lub utrzeć na tarce z dużymi otworami. Zielony koper umyć, drobno pokrajać i wymieszać z kalarepą. Dodać śmietaną i wymieszać. Przyprawić do smaku koncentratem, sola cukrem i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak