Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagowa ze słonecznikiem i sezamem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa
słonecznik łuskany 1 garść
sezam 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagowa ze słonecznikiem i sezamem

Może być fasolka mrożona(wcześniej ugotowana) lub pasteryzowana . Na patelni z oliwą rumienimy bułkę tartą, posiekany słonecznik.Dodajemy sezam i odsączoną fasolkę. Podgrzewamy i mieszamy starannie( w razie potrzeby doprawić solą) . Podajemy jako dodatek do obiadu lub jako przekąskę .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 14.09.2012 20:25
pyszny pomysl
PaniMISIOWA 31.07.2012 14:35
fajne połączenie
[email protected] 06.05.2012 16:08
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak