Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy jak chcemy, cebulę kroimy w kostkę i wrzucamy na rozgrzaną margarynę na patelni, chwilę podsmażamy aż cebula zrobi się szklista, dodajemy ketchup i śmietankę oraz cukier jeśli używamy ketchupu pikantnego. Chwilkę podgrzewamy i gotowe.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !