Sposób przygotowania

Makaron ugotować w posolonej wodzie. Cebule obrać, opłukać, pokrajać drobno, zalać mlekiem na 1/2 h, a następnie odcedzić, oprószyć przesianą mąką i zarumienić na oliwiee. Serdelki obsmażyć na tłuszczu. Ugotowany makaron odcedzić, wymieszać z utartym serem i zarumieniona cebulą, oprószyć pieprzem. Włożyć na ogrzany półmisek, obłożyć serdelkami. Posypać pietruszką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !