Sposób przygotowania

Maliny przebrać i oczyścić, podzielić na dwie części:jedną przetrzeć przez sito i wymieszać z połową cukru, a drugą część odłożyć do dekoracji. Twarożek ubić, dodać nektar z maracui, resztę cukru i ponownie ubijać. Na jedno ciastko nakładać masę serową i przykrywać drugim. Na każdym talerzyku układać po trzy wieżyczki, obok porcję piure malinowego i udekorować świeżymi owocami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Na świeże maliny trzeba jeszcze trochę poczekać.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienite
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !