Sposób przygotowania

Kapustę pekińską poszatkować i przełożyć do szklanej misy. Dodać por pokrojony na plastry i posiekany koperek. Delikatnie przemieszać. Sos sałatkowy polski wymieszać z 4 łyżkami oliwy z oliwek. Polać sosem warzywa.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię pekińską;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    super dodatek do obiadu:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Wiosenna propozycja:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Lekko, smacznie i zdrowo!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    super ta pekinka!
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !