Sposób przygotowania

Oczyszczone grzyby umyć, osączyć i pokroić w paski. Cebule obrać, posiekać, zeszklić na oleju. Dodać grzyby, sól i pieprz, dusić do odparowania wody. Bułkę namoczyć w wodzie, odcisnąć i wymieszać z grzybami. Dodać jajka , przyprawy, uformować kotlety i usmażyć na dobrze rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    robię podobnie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !