Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciastka na szybko

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie
krem czekoladowo-orzechowy
masło
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: Ciastka na szybko

Ciasto francuskie pokroić na kwadraty.Na każdy kwadrat nałożyć porcję kremu czekoladowo-orzechowego i zawinąć ciasto wg uznania.Ciastka położyć na blachę wysmarowaną masłem i posypaną mąką.Piec w temperaturze 180 stopni przez ok. 12 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 15.07.2012 11:42
wspaniałe ciacha
Wiesława1 21.05.2012 16:53
super
Olaa 19.12.2011 08:42
super
Wacław 29.09.2011 11:28
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak