Sposób przygotowania

Szpinak sparzyć, ugotować w osolonej wodzie mięso, zebrać burzowiny, dodać marchew, ziemniaki pokrojone w kostkę i włoszczyznę (pietruszkę, seler, por), doprawić do smaku solą, magi, Vegetą, pieprzem, na sam konie gdy wszystko miękkie dodać szpinak. Można włożyć paróweczkę dla tych co samą zupą się nie najedzą ;-)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 2
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    ciekawa zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    jeśli ktoś lubi szpinak to pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Uwielbiam zupy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    ostatnio polubiłam szpinak, więc muszę spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    samo zdrowie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !