Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowo- koperkowa

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 20 dag
jajko 5 sztuk
koper świeży 0,5 peczka
ogórek kiszony 2 sztuki
majonez 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowo- koperkowa

Ryż gotujemy na sypko.Jaja na twardo.Studzimy wszystko.Ogórki ścieramy na tarce o dużych oczkach,lekko je solimy i odciskamy.Koperek siekamy.Jajka obieramy i kroimy w małą kostkę.Do ryżu dodajemy ogórka,jajka i koperek.Doprawiamy wszystko pieprzem i solą.Dodajemy majonez i mieszamy delikatnie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 10.04.2012 12:12
super
Karmel 15.01.2012 17:52
pycha
KasiaK90 15.12.2011 08:03
pyszna
kate.500 17.11.2011 07:55
pychotka
AgaS10 15.10.2011 14:23
fajna:)
Marzena34 02.10.2011 09:46
bardzo fajna
romanrafal
romanrafal 13.09.2011 18:45
smaczna
Tika4444 24.06.2011 07:50
pyszności
Krystyna32 19.06.2011 00:13
pycha
Haneczka1 01.06.2011 17:31
fajna :)
gosia47-47 31.05.2011 15:58
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak