Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w 4 litrach lekko osolonej wody i dodatkiem oliwy często mieszając. Czas gotowania o minutę krótszy niż sugeruje producent na opakowaniu.Ciepłe pesto myśliwskiego (http://www.doradcasmaku.pl/przepis/138871/pesto-mysliwskie.html) nakładamy do środka ugotowanych muszli. Na wierzch kładziemy po grzybku. Dlatego najlepiej, aby marynowane kurki były malutkie. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    pycha z grzybkami :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda świetnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Apetyczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pychota!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    świetnie sie prezentuje:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    smakowicie wygląda i na pewno jest pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Mam ten makaron w domu i właśnie myślałam jaki farsz do niego dać :) Wypróbuję Twoje pesto myśliwskie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo elegancko się prezentuje.
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !