Sposób przygotowania

Bagietkę kroimy w kromki i smarujemy z jednej strony oliwą. Na kromkę kładziemy plasterek pomidora, smarujemy odrobiną pesto i na wierzch kładziemy plasterek sera koziego (ja używałem sera koziego z ziołami włoskimi, jeśli używamy zwykłego sera koziego możemy jeszcze posypać odrobiną ziół prowansalskich). Całość wkładamy do piekarnika nagrzanego do temperatury 160 °C i pieczemy do roztopienia sera i zarumienienia bagietki (ok. 12 minut). Serwować ciepłe.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    muszą być smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    nigdy nie jadłam sera koziego, ale grzanki wyglądają smakowicie;)
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne ...uwielbiam je:)
  • 6
    original
    Opublikowano

    dianix

    Grzanki wyglądają ekstra, sera koziego zbytnio nie lubie... moze czas by takie grzanki zrobić i stanie sie jednak moim jednym z lepszych serów:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    chętnie sprobuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    smaczne !!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczne śniadanko:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    oj pyszne...
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    jak dla mnie rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !