Sposób przygotowania

Ziemniaki myjemy i osuszamy. Wkładamy do naczynia żaroodpornego bądź ceramicznego, wlewamy do nich oliwę, dodajemy kilka szczypt soli i pieprzu oraz wsypujemy listki rozmarynu. Wszystko mieszamy. Piekarnik nagrzewamy do 220 stopni i wstawiamy na środkowy poziom ziemniaki, Pieczemy około 50 minut z tym, że w połowie pieczenia odwracamy je na drugą stronę. Idealny dodatek do letniego obiadu na świeżym powietrzu. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna120

    dziękuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    mlode ziemniaczki sa super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !