Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem,dodać kokoś,wymieszać delikatnie i przełożyć na blaszkę.
MASA: masło roztopić,dodać resztę składników i gotować ok 5 minut na małym ogniu.Ciepłą masę wyłożyć na masę kokosową.Piec ok. 30 minut w 180 st.C.
Z mleka,żółtek i obu mąk ugotować budyń.Wystudzić i utrzeć z masłem i Kasią.
Upieczone ciasto odwrócić kokosem do góry i wyłożyć na nią krem budyniowy.Posypać posiekanymi orzechami

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wspaniały przepis,słodko ale pysznie!
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    piszę się na to
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności jak nic....
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    rzeczywiscie super pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne słodkości
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !